lunes, 13 de diciembre de 2010

* BYE BYE VALENCIA *

acabo d arribar de València. hi hem estat dues setmanes, 15 dies. hem estat representant l obra de teatre "l illa dels monzons" en un teatret molt maco, el teatre Micalet. he de dir que ens han tractat molt i molt bé i que han estat uns dies divertits.ha vingut molta gent a veurens i semblava que s ho passaven molt bé!!
he descansat, he menjat paella , he fet ganxet i he trobat molt a faltar a la lost.
ja a barcelona. aquesta tarda entrevista, demà fotos, i el cap de setmana 2 concerts: Manresa i Mataró! m agrada molt aquest final d any...molt molt..

3 comentarios:

  1. m'ha agradat molt la canço del disc de La Marató.
    :D

    ResponderEliminar
  2. Hola Beth!

    No sabia ben bé on poder contactar amb tu i m'imagino que aquest no és el procediment correcte...
    Bé, em presento, em dic Aleix i sóc un estudiant de la Universitat de Girona de 3er de Publicitat(hem fet classes amb el teu oncle Robert xD). Acabem de rodar un curtmetratge i estem en procés de postproducció i sonorització. Ens encanta un dels teus últims temes "La màquina d'escriure" per incloure-la en el curtmetratge. Volia preguntar-te si t'agradaria col·laborar amb nosaltres d'alguna manera, ja que no volem incloure peces amb copyright, o sense permís, per poder distribuir-ho per tot el país i presentar-ho a l'estranger.
    Si t'interessés puc passar-te més informació sobre el curt.
    El meu email és (elmasmejol@hotmail.com)
    Una forta salutació i gràcies pel teu temps.

    ResponderEliminar
  3. "La màquina de cosir" disculpa...he tingut un lapsus...

    ResponderEliminar