miércoles, 1 de diciembre de 2010

* TORNANT DE MADRID *

Dijous passat vam tocar a zaragoza, davant de 9 persones..em diuen que això no s explica, que no queda bé, però penso que está bé dir les coses tal com son. i la veritat va ser un concert bonic, amb pocs receptors però bonic. trobo que per l ego va molt bé que al cap de dues setmanes de presentar el disc a barcelona davant 750 persones, el següent concert sigui davant de 9. et posa a lloc. independentment de l audiència del "bolico mañico ", va ser una nit xula, va venir el meu pare i vam riure molt amb ell i la núria de vesc i el pablo i el xavi. i la gent de zaragoza ens van tractar súper bé.
L endemà, ave cap a la capital. Centre cultural Blanquerna. a nivell local, com una mena d fnac..va ser un concert molt bonic. Jo cantant en català a Madrid! se m feia extrany i morbós..i al final va resultar ser de lo més natural que he fet mai. el local estava ple de gom a gom ( era gratis ) i la gent cantava les meves cançons! vaig coneixer 5 madrilenyos que estudien català. va venir el litus i la susana. el xavi vila. la mariona. tb l alfons va venir a madrid. i gent com el lolo que venia desde Cadiz .. vaig vendre tots els discos! i em van fer regalets. com uns bombons i unes pastetes delicioses de Cadiz precisament i tb una xapeta i un tebeo que es diu "cicatrices" i que ja m he llegit i m ha encantat. després del concert vem sopar en un lloc sorollós però amb un pernil espectacular i vem fer uns riures tots plegats que van fer que el dia acabes gairebé amb la mateixa alegria amb que havia començat. ( al matí vaig saber que havia nascut la Jana!!!!!! ).
i colorín colorado,
aquest post ja se ha acabado.
gràcies***

7 comentarios:

  1. hola beth!! aquest divendres anem a vore't al teatre el micalet, a valència... a vore si podem parlar un poquet amb tu i donar-te l'enhorabona per eixes magnífiques cançons que interpretes :p
    un beset de part de núria i irene... i gràcies per eixa música que ha contribuit a unir-nos.

    ResponderEliminar
  2. OLEEE esa "autenticitat",es per aixo..i per el teu ART per suposat,k "enganxes"....he llegit el article del PUNT del concert Luz de Gas totalment d´acord!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Explicar això de manera tan planera es precisament un motiu més, per alguns que et seguim, per continuar fent-ho, es la diferencia entre un artista que s'estima la musica i un “divo” que viu obsessionat amb el “catxet”. Enhorabona, ets valenta d'anar a les espanyes amb la que cau. Que res ni ningú et faci perdre mai el somriure. Saludos.

    ResponderEliminar
  4. ja saps que m'agrada com ets, no? un kiss molt moooolt petit

    ResponderEliminar
  5. diu molt de tu explicar les coses tal i com són!
    però quedat amb lo de luz de gas...molta gent t'admirem moltíssim!!
    et veig aviat!
    muaaaaaa**

    ResponderEliminar
  6. Hola, Beth!! Soy una de las nueve personas que estuvo en el concierto de la sala López de Zaragoza y solo te escribo para decirte que me encantó!! Sonaste superbien y fue un concierto muy bonito... Y si no vino más gente, ellos se lo pierden... (espero que eso no signifique que no vuelvas más a cantar a Zaragoza) Un petó!

    ResponderEliminar
  7. M'és ben igual que als teus concerts tan sols vagin 9 persones. El meu desig és que em cantis Sad Song a cau d'orella...

    ResponderEliminar