lunes, 5 de septiembre de 2011

* " MERCADILLO" SOLIDARI *


El passat 30 de maig, al bar 37 grados de barcelona ( que el trobo a faltar moltíssim , per cert ).. vaig organitzar un " mercadillo " solidari.
Va anar molt bé! i tinc ganes de fer ne un altre..vaig poder comprar un munt de roba pels nens i nens amb qui vaig estar a Leogane, Haití. I m hagués encantat portal s hi la roba jo en persona, però amb l embaraç em van recomanar no viatjar a aquest tipus de paisos on la sanitat molt molt escassa. Confío però en tornar de seguida que pugui a veure ls. No vull que s oblidin de mi.
En aquest video es veu una miqueta el " tinglado" del " mercadillo". Gràcies als que veu venir i col laborar*






3 comentarios:

  1. Molt bona iniciativa, m'agrada aquesta idea de "mercat solidari". Haurien d'haver més...
    Petons!

    ResponderEliminar
  2. Hola Beth, coses del destí, xafardejant he trobat aquest bloc teu, i m'adono que hi ha hagut uns anys des de que vas fer operacion triunfo, que han passat volant, fixat, tu treballant a la musica, el David, l'altre David, aquest altre el Carrasco o algo així amb el disc 'habla', la chenoa, i d'altres que no em recordo, De tots tu has sigut la que més en silenci ho has portat tot. Be, així m'alegro de contactar amb tu gràcies al teu treball sense massa fama i gr+acies a internet, petons!

    ResponderEliminar
  3. Hola Beth, saps jo a l'escola amb els meus companys i companyes estem intentant, de requeu-dar xancletes, si tal i com ho he escrit xancletes, són per uns nens de Birmània, que han de fer molts kilòmetres per arribar a la seva escola on allà els ensenyen coses com les matemàtiques, les lletres..., el nostre objectiu és ajudar-los a millorar una mica la seva salut ja que tenen aquestes xancletes des de que són ven petits. Volem fer un concert solidari, gimcanes, bicicletades, un mini cine... Ja teniré informant.
    Un petonàs, Cristina.

    ResponderEliminar