jueves, 3 de noviembre de 2011

***CONCERTET A CASA***

LA MÀQUINA DE COSIR




SABER-TE ESTIMAR




TERRA TRENCADA





CANÇÓ MALGASTADA





RAIN ON ME




CAP D'ANY




DE PUNTETES




TEMPS DE CANVIS




TOTS ELS BOTONS




SENZILL




Moltes gràcies al Pablo Garrido que em va acompanyar a la guitarra, a la Maria Novelles, el Joan Boix i l Olga Mias.Sense ells no ho podria haver fet. Espero que us agradin molt els videos.
mua*

9 comentarios:

  1. quin regalàs que ens acabes de fer!!!!! Gràcies Beth. Estàs molt maca, sembla que l'embaràs et va molt be.
    Gràcies de nou.
    Núria.

    ResponderEliminar
  2. Quina passada!! moltes gràcies per aquest concert tan original. I enhorabona pel teu embaràs. Que disfrutis d'aquesta etapa.
    Molts petons.

    ResponderEliminar
  3. estás guapíssima Beth amb aquesta panxeta que t'ha sortit, jejeje. Moltes felicitats, ja veuràs quina passada es aixó de tenir fills, és el més maco que et passarà mai, i encara que soni a tópic ho entendràs en quant tinguis a la Lia als braços.

    Un petó ben gran!!

    ResponderEliminar
  4. Beth, un cop més felicitats per el que fas, tant senzill i proper i a l'hora espectacular. Gràcies de veritat!!! i felicitats!!

    ResponderEliminar
  5. Hola Beth, hem dic anna i m'encant toTA LA TEVA MÚSICA,no he pogut anar a cap consert teu perque tink 14 anys i mai as tocat a la meva ciutat ni pels voltants, malgrat aixo tinc les teves cançons a casa, hem faria molta il.lusio que passesis per el meu blog i comentesis algo! moltisimes gracies i ara que e trobat el blog el seguire!

    ResponderEliminar
  6. Moltes felicitats! tan per la música que fas com per la nena que deus estar disfrutant. Jo el 14 de gener tb vaig tenir una petita que és diu Noa i estic encantada! Ara amb 4 mesets fan un munt de gràcia!!!
    Cuideu-vos molt i canta-li molt a la Lia! ;-)

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar