martes, 11 de enero de 2011

* PORTADA D ENDERROCK I MÀXIMA SINCERITAT *



Després de mes d 4 anys esperant la , per fi la gent de la revista Enderrock van decidir donar me la portada.
a mi em feia molta il·lusió la veritat. no només el fet d aparèixer a la portada sinó tb l entrevista, pensava que podria expressar el moment que estic vivint, com estic, com em sento..en fi..
les fotos son molt boniques. com que tampoc ho explica la revista, us ho explico jo,les va fer l ibai acebedo, i vam anar a Cardona a la masia dels meus tiets a fer les. em va maquillar la Raquel, la Maria ens va ajudar a organitzar ho tot i fins i tot la meva tieta Nati ens va mimar pq no ens refredéssim durant la sessió en un dia que feia bastant de fred. jo em vaig voler guarnir amb roba tota feta d llana, volia lligar ho amb el disc, i tb volia sortir còmode, a casa, amb roba confortable, per tal de fer una comparació amb el moment professional i tb personal que estic visquen; estic mes còmoda que mai.
sincerament, veure la revista i llegir l entrevista va ser força decepcionant per mi. agraeixo a Enderrock que em fessin la portada ( tot i que havent de tornar el favor ) i soc conscient de que molts artistes els hi agradaria que els hi fessin cas i no és així.sempre hi ha gent que té menys que tu, això no s ha d oblidar, d'acord..però al·lucino molt amb l enfoc o el tracte que es fa a l interior, a l entrevista.
vaig a entrar a un concurs televisiu amb 20 anys. ara en tinc 29. han passat 9 anys, i he fet tantíssimes coses.però al numero de gener d aquesta revista s empenyen en recordar coses de fa 9anys! és molt heavy..trobo que si fos una revista de Castella-león per dir algo..potser seria necessari situar a el lector i per tant repassar amb èmfasi els seus inicis..
però sincerament, els lectors de la revista Enderrock, saben perfectament que vaig passar per OT, i Eurovisió ,saben perfectament que no m agradava la cançó del festival, bla bla bla...
i ho saben perquè ho he explicat 50 mil vegades!! no exagero..
i començo a estar-ne una mica fins els collons de tanta tonteria, la veritat.
Tenia il·lusió d explicar a la gent coses sobre el meu disc., del qual l única cosa que consta a l entrevista és el títol i el productor. res mes. no sé si el Roger, el noi que em va fer l entrevista, se l ha escoltat, sincerament..pot ben ser que no, ja que del disc NO ES DIU RES.
Tenia ganes d explicar a la gent el meu disc,el procés i tb el meu 2010. tenia ganes de parlar los de que ha estat el millor any professionalment parlant. que estic feliç i satisfeta! contenta del meu present. això! tenia ganes de parlar de present i com a molt de futur no de passat. volia explicar a la gent que a les paradetes dels concerts venc les coses que faig jo a les meves estonetes lliures. explicar los que poder representar contes d Quim Monzó ha estat una experiència molt bona, mil coses del meu any, del meu disc..però no ha estat possible.
Sembla ser que hi ha gent que pensa que presentar un programa com Buscant la Trinca i fer un bon disc, son dos conceptes que no poden anar de la mà. ah i ser mediàtic tb resulta que té una connotació negativa que no acabo d entendre. vaig buscar al diccionari i tot la paraula , no és conya, pq estic força farta de que me la atribueixin. surto als mitjans, si, em guanyo la vida fent d presentadora , d actriu i d cantant, i?
a mi que "segueix-me el fil " sigui un disc que no agradi massa a la gent d Enderrock, em sembla fantàstic, en serio..però que en una entrevista no parlin absolutament res del disc i no plasmin el que jo tinc ganes d explicar, i s empenyin una i una altra vegada en parlar del passat...em sembla lleig. em vaig posar molt trista. no m ho esperava.
de tot cor, no sento que estigui ni en cap laberint ni en cap contradicció. Fa 9 anys si, ara no. ara és tot el contrari.no em sembla tant difícil d entendre.
m importen una merda les etiquetes, no tinc estratègies ni ganes d agradar a tothom.no em sento ni cap intrusa ni cap renegada. m és igual la música que escolti la gent que em ve a veure als concerts i on hagin comprat la roba que porten.m és igual. només m importa que les cançons arribin, emocionin, la gent se les faci seves tant si les han escoltat a 40 ppals o a icat. que la gent m entengui tal com soc. les entrevistes i les portades et donen l oportunintat de parlar als oients, als lectors, que et coneguin una mica millor. jo he sentit la necessitat d escriure aquestes ratlles, pq el que he llegit no m apropa una merda a la gent.
faig el que em dona la gana de la millor manera que se.
i potser publicar tots aquests pensaments no és una bona manera.segur que hi haurà qui s enfadi amb mi al llegir això. dubto que es posin tristos com em vaig posar jo al tenir la revista a les mans i llegir l entrevista.
i tot això deixant a part que dels números de la revista que tinc per casa, a tots ells l artista o grup que apareix a la portada té 6 planes per esplaiar se. en el número de Gener de 2011 no és així, deu ser casualitat.
com tb deu ser casualitat que els dos gairebé únics programes musicals de la televisió pública d aquest país no vulguin ni sentir a parlar de la Beth ni de segueix-me el fil.
i tb deixant a part que el grup amb qui vem començar a fer música ens dèiem HÀBIT.

..ho sento,no hi puc fer mes, em perd la necessitat d explicar ho, de ser sincera.
està bé dir les coses tal qual son.

80 comentarios:

  1. vaya putada!!! ¬¬ no la penso comprar ^^!
    només vull dir-te que aquest últim cd "segueix me el fil" és el disc que més m'agrada, enserio, deixa que els ilusos aquests diguin el que vulguin del passat i continua així que per part meva vas mooooolt bé!!! ^^
    petons des de l'empordà!!

    ResponderEliminar
  2. Tot a lloc, Beth, sí senyora! I ja s'ho faran. Un petó i molta merda de la bona!
    lali

    ResponderEliminar
  3. Molt ben dit!!!
    Sincerament, crec que et mereixes molt més reconeixement i que la gent tingui moltes més oportunitats d'escoltar-te. I que hauríem de lluitar per la música, pero donar-li força perquè la tracten com a una merda.
    Tinc 16 anys però des de que et vaig veure a OT et segueixo perquè m'encanten les teves cançons pero també la teva manera de fer les coses i de viure la vida, i segur que no sóc la única persona que ho pensa!

    ResponderEliminar
  4. Ells s'ho perden! Tenia ganes d comprar la revista pero ja veig q no Val la Pena!
    Tu segueix fent el q fas, q ho fas molt be!
    Et seguirem seguint el fil!
    Anims! Un peto!
    Per cert divendres, estare al Palau!

    ResponderEliminar
  5. Ha de ser frustrant veure que fas una feina amb tot el carinyo del món i que quan la vegis reflectida en un paper no tingui res a veure amb el que has volgut expresar en el moment. Així que si ells tenen la llibertat de fer la seva feina com volen, tu també has de tenir la llibertat d'opinar sobre el tracte rebut.
    Queda't amb el teu any, en que estas a gust amb tu mateixa i en que aquest últim disc es collonut, diferent i sorprenent. Cada cop tinc mes ganes de veure't en directe, i serà aviat, molt aviat.

    Petons.
    Mua

    ResponderEliminar
  6. Quan he vist la foto de la portada de la revista i que hi habia una entrevista teva, he pensat de comprar-la, però..... que els bombin!!!
    Mira Beth, no m'he comprat el teu disc pq no tinc gaire pasta, tampoc me'l he descarregat pq, la veritat no el trobo. Però totes les cançons que he escoltat per la radio m'han agradat moltissim, m'hi sento molt comode escoltant-te.
    Puc intentar imaginar-me com et sents. I, de debó, em sap molt de greu.
    Ànims i continua.....
    Petonets.
    Núria

    ResponderEliminar
  7. Preciosa no sabia...de que anaba el tema i en l´altre post, he fet broma ho sento.....
    y A ESTOS QUE LES DEN!!Tu segueix al teu aire,o es que no queda bé?,se una Artista polifacetica..ainsss..si la enveja fos tinya...(es una dita antiga..pero tan certa...)fins el 30 a L´hospitalet!! Petonet

    ResponderEliminar
  8. Perquè té tanta importància el que pensa la gent?

    Així la gent es posa a ser trist i no val la pena!
    Entenc molt bé la teva reacció,fa ràbia!et mereixies millor!
    ja ho has dit, l'important és lo que penses tu!!!

    Petons!

    ResponderEliminar
  9. Noia, trobo que has fet molt bé de dir tot el que tens al pap. Molts ànims i que no et facin defallir, que el teu disc agrada a molta gent. A casa l'hem comprat i l'escoltem molt sovint. "Terra trencada" és la meva preferida. Sisplau, segueix així. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  10. ole! per la teva sinceritat...
    la portada m'encanta és realment molt i molt maca! no he pogut llegir la entrevista x això... ja sas com és aquest mòn..avegades tan injust!

    et segueixo el fil! q gran disc...!! sincerament sóc fan teva a partir d'aquest treball nose q té q enganxa tant!xro tant!!!
    gràcies per fer-lo :)

    CRISTINA

    ResponderEliminar
  11. M'ha agradat molt saber això que expliques. Tens tota la raó, són uns pesats, sempre anclats al mateix.

    A mi m'agrada molt el teu disc. Em relaxa molt i em fa passar més bé els dies a la feina. M'encanta la cançó 12 "Senzill", em poso el "repeat" una i una altra vegada i no em canso mai d'escoltar-la.

    Felicitats per aquests moments tan bons. A gaudir-los molt i passant dels que no saben apreciar el que és bo.

    Petonets

    ResponderEliminar
  12. Absolutament, radicalment clar i transparent Beth estic far de aquest grup editorial i altres programes de las seves ganes de modernitat mal entesa,un disc com aquest ultim i per a mi també el anterior mereixen molt mes bon tracta per la seva producció musical,les seves lletres,la teva veu,el seu disseny..... crec que esta clar que ha certa gent no li agrada la humilitat ,el se proper,normal,persona i certa manera de fer a tots els nivells professionals i personals que traspuant molt be una personalitat i uns valors pot se incomodes per @lls,i si es una MERDA de entrevista la que surt publicada,desgraciadament li vaig fe comprar a un amic que estava per Barcelona per que la portes a R.Dominicana al tornar de las festes la decepció a sigut gran,no es pot ser mes incompetent,be sort que has decidit posar en clar una vegada mes la teva opinió,no crec que canvien però tenen de saber que ja molta gent que pensa el mateix que tu esposàs transparentment,salut i mes força que mai ,Xavier Pellicer.

    ResponderEliminar
  13. Doncs sí, és una llàstima que la gent de l'Enderrok siguin tan poc professionals, perquè si fas una entrevista a algú és per parlar del que està fent, dels seus projectes, tal i com tu dius, i no del que va ser fa 10 anys.
    Vinga, molts ànims i segueix així! Molta sort en tot el que tens entre mans!
    Et segueixo el fil!

    ResponderEliminar
  14. Hola!!
    Jo no t'he seguit mai, però les teves cançons m'estan acompanyant ens uns moments no gaire agradables a la meva vida. T'he de FELICITAR per aquest nou disc perquè m'ha enganxat, igual que una amiga que tampoc li agradava la música que havies fet fins al moment...
    Et sóc sincera al dir-te que les cançons d'aquest disc em transmeten una pau i un relax, un bon rollo impresionant, em fan veure la vida des d'un altre punt de vista.
    Que bombin als de la revista, espero veure't a Reus i potser al Morell!!
    Fins aviat i endavant!!
    Carme.

    ResponderEliminar
  15. No he llegit la revista, pero crec que després de la publicació que has fet tampoc em cal llegir-la ni a mi ni a tots els fans que et seguim perquè nosaltres ja ens preocupem i ja fem per maneres perquè la teva música ens arribi.
    De totes maneres penso que has fet molt bé d'expressar el que sents, primer per a que ho llegim nosaltres i coneguem la veritat, i segon per a que tu et desfoguesis i puguessis dir tot allò que a l'entrevista publicada vas voler dir i NO T'HO HAN PERMÈS.

    Em sembla totalment una falta de respecte això que t'han fet.. i em sembla que la temporada OT tothom sap que no anava amb tu, però a la gent els hi agrada remenar la merda!

    En fi.. avui estic peleona, i tot i que nosé si ho llegiràs (que m'agradaria que ho fessis perquè vegis que estem amb tu!) el teu disc m'agrada moltísim i crec que està tenint molt èxit. Cada cop que sento terra trencada a la radio deixo d'escoltar fins i tot al meu xicot jaja
    Tinc ganes de veure't ja en directe! Quan siguis per Castellar del Vallès et vindré a veure i també tinc moltes ganès de comprar alguna coseta de les paradetes :)

    Molts ànims i no et deixis xafar mai, lluita pels teus somnis com has fet fins ara aconseguint regalar-nos aquest disc amb la nostra llengua :)

    Eva
    Sabadell

    ResponderEliminar
  16. Demà aniré a comprar Segueix-Me El Fil ...* a més compraré l'Enderrock que fa força anys que no compro i gaudiré mirant les fotos....*
    Beth potser ets massa gran pel Roger, segurament l'has desbordat...* res no passa res, senzillament no paris Beth

    ResponderEliminar
  17. NO FACIS NI CAS. Considero que el reconeixement del teu públic, que et felicita per la teva feina (en l'àmbit que sigui) i et "segueix el fil" dia a dia, és més que suficient per sentir-te ORGULLOSA. A més has tingut un any rodó 2010 i que continuarà al 2011.

    Siguem positius, les fotos són súper maques i en tres dies actues novament al PALAU DE La MÚSICA.

    ResponderEliminar
  18. No soy fan tuyo, nunca lo he sido (apenas te conocía músicalmente).
    Hoy he escuchado por primera vez "terra trencada" y lo rompes!!! Temazo!!! Luego he escuchado los del myspace y también están muy pero que muy bien (cuánta clase!!!).
    Lástima que no te den bola, pero tristemente muchas veces discos de tal calidad caen en el olvido de los medios con más difusión, es jodido currártelo tanto para que luego te pase esto.
    Ánimo y no cambies!!
    Un nuevo fan

    ResponderEliminar
  19. Mai t'havia escoltat tan empipada. Segurament tens tota la raó a la vista de la entrevista. Vols que et digui que em va recorda a mi ?, dons aquell acudit del Eugenio .... un que li pregunta'n... que sap de Rusia ? i respon ...si.. mucha ensaladilla russa en Rusia... ... vaja que aquest Roger et coneixia de vista, com a molt.
    Intenta agafar-t'ho amb una mica de bon humor, donada la teva professió, encara que sigui difícil, sobre tot intenta no perdre mai el somriure, si vols pensa que molts entrevistadors i editorials d'avui, han obtingut el titul a la xurreria i això es nota es clar.
    Et desitjo de cor, molta paciència, no m'agrada veure't així, ànims som molts que pensem que ho fas molt be ...
    Saludos.

    ResponderEliminar
  20. Entenc perfectament el teu estat.
    Era una bona oportunitat per veure el reconeixament que et mereixes,hauria pogut estar un molt bon reportatge,amb les fotos preparades amb tant carinyo, com tot el que fas, i amb el text que a tots ens hauria agradat llegir, ple de l'alegria i les bones coses que està vivint en aquests moments .
    Però no te'n fagis mala sang,son ells els que més en perdran d'això.
    Han deixat passar una oportunitat, algú altre ho farà i ho farà bé, n'estic convençuda.
    Disfruta moltíssim dels grans moments que estàs vivint!!
    Molts petonets !!

    ResponderEliminar
  21. moltíssimes gràcies a tothom per la comprensió.
    molts petonets...
    ja queda poquet pel palau...bieeeeeeeeen!
    mua*

    ResponderEliminar
  22. hola, m'agrada molt veure com apliques la censura i només poses aquells comentaris que t'afalaguen i et van a favor. Ah, insisteixo. Practica ortografia, que bona falta et fa.
    Salutacions ja menys respectuoses que ahir vista la teva actitud. Que no t'agrada que hi hagi algun punt de vista que no sigui el teu sobre les coses?

    ResponderEliminar
  23. No hem de renunciar als nostres orígens, però està clar que cal rodejar-nos de la gent que sap valorar com creixem i com evolucionem..De fet, jo mateixa si no haguéssis evolucionat segurament no t'estaria escoltant!!!
    Demà des del segon pis, al Palau tindràs a un grup de Gelida apioant-te.....he contagiat a tota la colla les ganes de sentir-te en directe i gaudir de "segueix-me el fil"....
    PETONS

    ResponderEliminar
  24. jejej..hola maria.
    nomès pq ho sàpigues
    jo no aplico cap censura(no se ni com es fa..) com tampoc utilitzo cap corrector ortogràfic.m agraden les coses tal com surten
    està molt bé parlar amb propietat de les coses, i tu no entenc ben bé ni què dius. que ahir?
    de veritat que no sé de què parles.
    ja m agradaria ja, saber ne mes d ordenadors i d ortografia. però mira,és el què hi ha.
    AQUÍ POT ESCRIURE TOTHOM EL QUE LI DONI LA REAL GANA I SURT PUBLICAT AL MOMENT! NO SE NI COM ES FA PQ NO SIGUI AIXÍ.
    clar i català reina. i amb faltes si. tot fos això..
    apa, salut!

    ResponderEliminar
  25. dons hem dona la real gana de dir..he llegit la entrevista ..y diria que el entrevistador se ha documentado per ferli...anant a google..i poc mes...i li falta un toc o dos de profesionalitat..per mi...coses meves...per mi asunto zanjado!! ahhhh i no uso corrector...se nota eh! fins aviat!

    ResponderEliminar
  26. Crec que la Maria desconeix (o ho sembla), que la gent que opina als blog's no som “crítics ”, sols expressem opinions personals, i ens agrada fer-ho sobre tot allò que recolzem, quan no es així posem la màxima educació com a respecte a les diverses maneres de pensar.
    Per cert a la web de la revista s'ha obert un fòrum on es pot opinar lliurement.
    Podria ser, que aquesta desencertada entrevista s'ha degut a problemes de reducció de costos, que es el mal dels nostres dies, pro si es així també els artistes haurien de ser informats, no?.
    Potser dons, la Revista ha de fer una obertura de mires i posar-se en el lloc dels artistes. Finalment son aquests, els que donen motiu a la seva existència.
    En tot cas la Beth no censura les opinions (posaria la ma al foc), per que de totes hem de poder extreure quelcom.
    Si no que es una opinió?
    Salutacions.

    ResponderEliminar
  27. Has fet molt bé d'explicar-te i dir que no t'ha agradat l'enfoc que li han donat! Tú ni cas! Ànims i endavant!!!

    ResponderEliminar
  28. M'ha agradat molt la teva reflexió en veu alta i la teva valentia... i la meva manera d'opinar sobre tot plegat serà deixar els meus fills amb els avis i anar amb la meva dona a veure't al Palau... i segur que gaudiré de valent!

    ResponderEliminar
  29. eres una niñata y te lo digo en castellano xke se ke te molesta

    no te da verguenza que una revista te de esta oportunidad y que tu hables así de ella

    inmadura es lo q eres tenías q dar las gracias por aparecer en una revista así q es un referente de la música catalana

    anda y actua como la edad ke tienes

    ResponderEliminar
  30. me n vaig CAMINO del Palau !!
    contenta!nerviosa i amb moltes ganes..
    1. en castellano no em molesta que em parlis.
    2.jo no parlo malament de la revista en cap moment, em sembla que no has llegit bé el meu escrit. sencillament parlo de la decepció envers l enfoc, les preguntes,la temàtica.
    3.les gràcies tb se t han passat per alt, ja que tb les dono.
    4.no se si soc madura o no. m importa poc. intento ser bona persona i fer la meva feina el millor que se.
    5.actuar si que actuaré, aquesta nit a les 21 al palau de la música.

    petönets per tots!!!

    vamoooooooooooooooosss!!

    ResponderEliminar
  31. 1. Has acusat a un periodista de no fer bé la seva feina i els de enderrock han afirmat que aquesta persona es va sentir el disc així que a ell hauries demanar-li perdó.
    2. Si es centren en el del passat és perquè ells creuen que és el que interessa, i no ets tu qui per dir-los el que han de posar, així que si no t'agrada no facis més enrevistas a enderrock.

    . ah i madura

    y si, te molesta en castellano, nos conocimos una vez

    ResponderEliminar
  32. Caminante no hay camino se hace camino al andar!!

    ResponderEliminar
  33. Hola Beth. Ahir vaig estar al concert del Palau..sencillament EMOTIU (QUE NO ÉS POC) jeje...També et vaig veure a la sala Clap i tots dos concerts m´han agradat molt.
    Comprenc que estiguis empipada amb l´enfoc de l´entrevista encara que no l´he llegit perque a vegades la gent se n, oblida que com a éssers humans evolucionem i fem coses noves però clar... és més sencill recordar-te el passat i caure en els tòpics.
    Vaig veure també dues obres de teatre en les que actuaves: Pels pèls i Boeing Boeing i em va semblar un bon treball.. En fi...que entenc que cadascú tingui la seva opinió sobre tu o el teu treball però després de 9 anys ja és hora que et valorin una mica.
    Molts ànims Beth i segueix així!!!
    Les cançons SENZILL i DE PUNTETES són sencillament..GENIALS!!! UNA ABRAÇADA

    ResponderEliminar
  34. Bonica, poder dir el que un pensa, ser sincer, no fer mal a ningú a l'hora d'expresar-ho, doncs ho trobo d'allo més humà! Gent com tu es el que fa falta en aquest món. Si tu has tingut una decepció, que millor que poder-ho expesar amb bones paraules i des des fons del cor. Es el que m'agrada més de tu, la senzillesa que respires, la sensació de bona persona que transmets, la teva claretat, i que es nota que t'agrada la teva feina, cantar i comunicar. No m'importaria tenir-te com a amgia, així es que si vens algun dia per Valls o radalies, ja saps .....sola no t'hi trobaràs!!!!
    Carinyo disfruta de totes les coses boniques que t'estan passant i segueix sempre així.
    Una abraçada!!

    ResponderEliminar
  35. Ei Mònica...Tant de bo poguéssim fer una calçotada a Valls amb la Beth.,,,estaria bé !!! jejejeje... Estic d´acord amb tu que en aquest món manca gent sincera...

    ResponderEliminar
  36. És el primer cop que entro al teu bloc, i voldria comentar-te que amb els anys que fa que formes part del panorama musical català, a dia d'avui podríem afirmar que ja formes part de la cultura catalana. Seguint aquesta reflexió, penso que hauries de ser un exemple pels ciutadans de Catalunya, sobretot per a la gent jove, i penso que hauries de ser més curosa a l'hora d'escriure.

    Tothom està en el seu dret de donar la seva opinió, però per guanyar credibilitat en el que dius i perquè la cultura catalana es pugui sentir orgullosa d'algú com tu, potser t'hauries de plantejar escriure correctament, i no amb un nivell tan baix. Simplement t'ho comento amistosament, en tant que penso que exerceixes de referent i d'exemple per molta gent, sobretot joves, però escrius amb un nivell inferior a l'ESO.

    ResponderEliminar
  37. Crec de justícia que es posi la resposta que s'ha fet a aquest escrit teu.
    http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/187323

    I per últim, dir-te, que com ja t'ha dit altre gent, i molt bé ho ha expresat l'Eloi Planas, hauries de millorar l'ortografia, un consell que et dono. I sobre el teu disc, m'agrada força, sobretot la de "Tots els botons".

    ResponderEliminar
  38. Beth!!..va obre tema del concert del Palau...por fi i tambe del d´avui eh!..ens agradadria llegir com els has viscut....Peto!

    ResponderEliminar
  39. Dir-te que he descobert el teu blog de casualitat, però tinc una cosa molt clara. Que els donin! La revista se la poden confitar. De fet no me l'he llegida mai, però si que tinc molt clar que m'agrada el teu disc. Petons!

    ResponderEliminar
  40. Hola! Sóc subscriptor de l'Enderrock. També he comprat el teu nou disc. I és veritat, l'entrevista és molt fluixa i parla de coses que no m'interessan. M'hagués agradat llegir com vas fer aquest disc. Però no en facis gaire cas, els periodistes són gent dolenta i no valen un ral. Ni cas i ànim!

    ResponderEliminar
  41. Hola, Beth.
    He de dir que mai no he vist Operación Triunfo, però no tinc cap prejudici en contra d'aquesta mena de programes. És una plataforma, ni més ni menys, al final queda la feina que fa cadascú. T'havia sentit abans i no m'arribava la música que (suposo) et feien fer, i pensava "llàstima, aquesta noia té bona veu". Fa poc, però, vaig descobrir "Segueix-me el fil", i em sembla un treball notable, amb joies de cançons. Et felicito, i el recomano a tothom. Penso que arribarà fàcilment a qui tingui oïda i sensibilitat... I no estigui carregat de prejudicis.
    Lamento que Enderrock hagi enfocat així el reportatge... Com bé dius, si el disc no els agrada, d'acord... Ells s'ho perden... Però jo penso que han deixat perdre, alhora, l'oportunitat de cridar als seus lectors l'atenció sobre un disc que és una petita meravella.
    No en facis cas i continua amb la bona feina! Per molts anys!

    ResponderEliminar
  42. Tengo un montón de curiosidad x saber lo que opinas sobre ésto. X favor resúmelo o lo que veas. Si no es molestia... Si no, no pasa nada... intento traducir la página, en el peor de lo leo. Un beso....

    ResponderEliminar
  43. Hola Beth,

    Solo decirte que a mí me gustó mucho tu actuación en Eurovisión. Lo ví estando en Toulouse (Francia) y me hizo muchísima ilusión y además estabas guapísima la verdad. Y el video en Barcelona tb fué muy bonito.

    Saludos de un maño en Madrid.

    ResponderEliminar
  44. Beth, no tens vergonya. Només faltava que et queixessis de com se't tracta en aquest país. Només em faltava per sentir això. Una nena pija com tu, que no ets ningú, i que t'ho han donat absolutament TOT. Fins i tot presentar programes de TV quan s'ha demostrat que no en tens ni idea! Saps que hi ha milers de joves que sortim cada any de la universitat i esperem la nostra oportunitat? Pensa-hi cada dia, quan et llevis a l'hora que et dóna la gana, perquè no fots res ni treballes de res, amb els milers de persone amb carrera, que ens llevem a les 6 del matí per un sou de merda. Potser deixarà de queixar-te de si surts a la foto amb roba de llana, o si el redactor ha dit que fa 9 anys estaves a OT menjan-te es mocs...

    ResponderEliminar
  45. Casualment he trobat una entrevista que et van fer al Juny.2010. Al final crec que deixes clar, el teu desig per, sobre de tot, fer les coses tan be com puguis. No vols agradar a tothom, vols que aquells que et vagin a veure, ho facin per que els agrades(el què i el cóm dels reptes diaris). Es llàstima que no hagi mes gent amb aquest esperit per les seves respectives feines.
    Saludos.
    http://www.cancioneros.com/co/1586/2/beth-regresando-del-lado-oscuro-por-xavier-pintanel

    ResponderEliminar
  46. es per aixo me m´encanta la beth,a part de per la seva veu trencada y el seu estil y manera de cantar,es una puta vergonya que encara t´estiguin perseguint y punxant amb l´historia de fa 9 anys,sembla que facis el que facis a la vida no te importancia y que nomes compta el que a ells els y vagi ve per fer morbo per a vendre,pues ale mes morbo que aquestes declaracions no te res,que us aprofiti periodistes sente tacte

    ResponderEliminar
  47. Hola Beth,

    Felicitats per la buidada de pap que has fet ! M'ha agradat molt. Amb dos collons, si senyora. Les coses s'han de dir clares, ni més ni menys.
    Dir-te també que ho fas molt bé cada cop que surts a presentar algun programa. Hi pot haver gent amb carrera i amb tot el què es vulgui, però veure una cara coneguda i amb un aire fresc i de comarca, la veritat és que ve molt i molt de gust. Ei, i amb el parlar de la Catalunya interior. Això si que es troba a faltar des de comarques. Molta pijería de gent amb carrera, i molts no saben ni parlar català i porten una xuleria a sobre que fot fàstic.
    En fi, el teu disc "Segueix-me el fil" m'ha agradat molt. Sobretot l'havia escoltat força a RAC105 i ara, òbviament ja me l'he comprat ! :D El trobo molt ben fet. M'encanta. Emociones. Arribes.
    Ep, això si, una crítica. Procura cuidar un pelet més la ortografia ! ;-)

    Ànims en tot el que facis !

    P.D. Per cert, a què fa referència la cançó "Terra trencada" ? És boníssima però encara no n'he pillat el significat. :-)

    David

    ResponderEliminar
  48. Bueno...Creo que este tema se está saliendo de madre y que no tiene nada que ver con el hecho de Beth haga o no bien su trabajo. Primero que si la ortografía...que si no merece presentar un programa porque no tiene una carrera..etc etc...Creo que se puede ser muy válido para muchas cosas aunque no se tenga carrera..a veces no es cuestión de tener conocimientos sino de saberlos aplicar... Con esto no estoy diciendo que ella lo haga todo bien porque no puedo opinar ya que no la conozco personalmente... Me gusta su música y su voz y creo que eso debería bastar. Desde luego que esto es una opinión mía y como tal totalmente subjetiva pero me apetecía expresarla porque me da la sensación que hay personas que la están juzgando por haber tenido oportunidades pero no nos olvidemos que el precio de la fama es un precio muy alto y seguramente no lo habrá pasado muy bien al principio.
    Bueno...más allá de todos estos temas Beth.. M´agrada molt el teu treball (tant el darrer disc com l´anterior) i això és el que només hauria d´importar...
    Ah!!! Y escribo en los dos idiomas no para jorobar a nadie sino porque los idiomas tienen que servir para comunicarse y no para hacer política ni nada por el estilo...

    UNA ABRAÇADA BETH

    ResponderEliminar
  49. Beth, tinc el teu disc i l'he escoltat un tou de cops, i t'haig de dir que cada vegada m'enganxa més. Al cap i a la fi, el què importa és això, que a la gent li agradi, i sincerament penso que agrada, i molt. No et fagis mala sang amb el món periodístic, tenen ligimitat per dir i fer el què creuen, com tots els que esteu dalt d'un escenari, per dir i cantar allò que us conmogui. No he seguit mai OT, i al llegir l'entrevista em va passar el mateix que a molts, que no ens importa gaire, però què hi farem, és així, i estic segur que qui et vol coneixer, ja ho fa per altres vies. Salut i Endavant! Ànims!

    ResponderEliminar
  50. Només dir-te que avui ahir vaig escoltar la cançó Terra trencada per la ràdio per primer cop i em va encantar i avui no paro d'escoltar-la pel Soptify.

    ResponderEliminar
  51. http://www.mediafire.com/?t6u34duyyk841xs
    sona molt be!

    ResponderEliminar
  52. Hola, Beth. Les fotos de la revista són precioses. L'entrevista li falta parlar més del teu nou disc. He comprat el teu disc: molt bó! Em recorda molt a sheryl crow però amb un estil molt propi. Ànim! Et veig molt madura, que sap el que vol i lluita per aconseguir-ho. Gràcies per la teva musica.

    ResponderEliminar
  53. No sé si llegiràs això, potser ja t'has cansat de comentaris superficials, que n'hi ha. El meu potser també ho serà, no hi pretenc gran cosa.
    Però cal pensar que la inèrcia és una força molt potent, i si bé jo també estaria picat per una entrevista que se'n va a tres quarts de quinze, el passat pesa. No defenso als de l'Enderock, ells sabran, però em fa l'efecte que quan ets un personatge popular els risc de ser vist com algú banal és prou alt. Vull dir que OT et va posar una etiqueta, mal que ens pesi, de baixa estofa, i és que d'allí no en sortirà mai un Puntí, i tampoc el busquen. Els toms per TV3 t'han donat un punt d'entxufada (parlo de la imatge que hom es pot fer de tu), de nena maca amb algun pardal al cap. La feina amb els trincos t'hi posa un aire de personatge de masses, sense profunditat i amb moltes llums d'artifici. La suma, per desgràcia, ens dóna un personatge (que potser no ets tu, és clar) que de patac surt del guió per fer un disc que vol entrar en cercles on hi cal un altre perfil. Que un dels Standstill et "dirigeixi" el disc et dóna una cosa que pocs voldran valorar, i és que el que he dit fins ara no quadra amb la persona que ha cantat aquest disc.
    Segur que m'he explicat pitjor del que em penso, però en fi...
    Ah, jo sóc un dels que acostumen a pensar tot el que he dit fins ara, però ja tinc una edat, i a vegades me la suen els meus propis prejudicis.
    Tinc el disc, i aquesta setmana el posaré a l'escola mentre els meus alumnes entren i surten de l'escola, a veure si quan vinguis a Lleida algun vol venir a veure cantar una noia de la qual, ara mateix, encara no en sap res.
    I si em pregunten diré que sí, que m'agrada molt com canta aquesta noia.

    (i tinc tots els discos de Standstill)

    ResponderEliminar
  54. Hola Beth aquest és el comentari que no sé per què no es va pujar. És just doncs que el torni a penjar admeti que no és que no volies publicar-lo.

    Una altra sincera:

    en primer lloc no caldria que es maltractés tant la llengua catalana des de blogs com aquest que estan farcits de faltes d'ortografia intolerables. Però bé, anant a la qüestió: recordo una entrevista l'any passat a l'Enderrock sobre el teu disc (igual una publicació mensual, la que tenim en català i que a veure quant de temps pot sobreviure) no es pot permetre repetir continguts i tampoc explicar com es fa una sessió de fotos, potser perquè l'espai és limitat; segon, quan un periodista signa una entrevista la signa ell (no sé qui és), és la seva feina, igual que tu fas la teva. Tens dret a fer una xiulada com fas però em sembla infantilíssim (molt bo comptar el número de pàgines, recorda que la quantitat de vegades no és important, sinó la qualitat) potser hauries d'assumir que a la teva feina s'ha de saber acceptar el que és bo i el que és dolent, vingui d'altres professionals com en aquest cas o vingui del públic (sincerament no sé de què et queixes tant, una promoció com aquesta està molt bé a no ser que venguis milions de discos i llavors ni et caldria). Tens raó que molta gent no hi apareix i que estarien encantats, està bé que ho reconeguis ja que et fa una mica més humil. T'he vist en concert amb aquest disc i em vas sorprendre gratament, amb això sóc sincera com tu perquè no m'ho esperava gens... però de la mateixa manera que hi ha gent que no comprarà l'Enderrock pels teus comentaris sense ni llegir l'entrevista, jo tampoc compraré cap entrada més per veure't, ni tampoc el teu disc. Per mi un artista ha de ser per sobre de tot una persona i aquestes enrabiades en públic a mi em provoquen tristor.
    Finalment, podries apuntar-te a un curs d'ortografia, tenint en compte que hi ha gent que et llegeix? Gràcies per la teva atenció. Salutacions respectuoses.

    ResponderEliminar
  55. Hola, Beth,

    D'entrada, dir-te que el teu disc m'agrada. L'he escoltat un piló de vegades i has fet un salt qualitatiu molt gran respecte als anteriors. Més cuidat, més personal, molt d'acord amb els arguments de les cançons.

    Per altra banda, l'Enderrock és el Super Pop català i no cal donar-li més voltes. No dóna per més.

    Dit això, crec que aquesta desfogada és poc professional. Tot el que has escrit ho podries haver resumit en tres ratlles i sense tanta "rabieta". A vegades va bé comptar fins a deu o fins a cent abans de deixar anar les coses a raig. No hi donis tanta importància.

    D'entrevistadors indocumentats te'n trobaràs tota la vida. Has d'estar per sobre d'aquestes coses.

    ResponderEliminar
  56. ya que se está tratando el tema abiertamente,...voy a dar mi opinión, desde la perspectiva de fiel seguidora de Beth, que leo todas las publicaciones que hacen alusión a ella,...( en mi modesta opinión, siempre ), a mi entender se le ha faltado el respeto, descaradamente, ya que el formato de la revista Enderrock, es mayoritariamente catalán, refiriéndose exclusivamente a los nuevos valores y música que surge en lengua catalana,...han pasado olímpicamente en el trabajo actual de Beth o simplemente no les ha interesado, que lo encuentro muy lícito,...pero entonces si no se han preocupado en documentarse porque no les interesa, simplemente que pasen de ella,....no se han conformado con ello, sinó que han querido regocijarse y tirar de hemeroteca cebándose en el pasado,...( que dudo mucho que a los seguidores del Enderrock, que mayoritariamente les inreresa el mercado catalán,..les pueda atraer lo más mínimo ), Beth, profesionalmente está comprometida en otros proyectos y ha sacado al mercado, como la mayoria de gente ya sabrá, un disco enteramente en catalán, que se puede caracterizar de notable, muy cuidado, y precioso, a mi entender,...la revista tenia, en sus manos la ocasión, de hacerle una entrevista, preciosa y actualizada y sus fans, que son muchos y que tambien me incluyo, hubiéramos disfrutado,.....y nooo,..tambien se nos ha faltado en algunamedida el respeto,...( todos tenemos un pasado, y no hay que renegar de el ), pero de todos es sabido que Beth no está precisamente muy orgullosa de su etapa anterior y las personas logicamente estamos en continua evolución, no hace falta que se nos recuerde constatemente lo que quedó atrás y menos cuando estamos tan satisfechos de lo que hemos conseguido en la actualidad,....pero claro la envidia, es la envidia,....wuapa, no cambies nunca, sigue siendo como tú eres, sincera y auténtica, que en los tiempos que corren hace falta mucha más gente como tú,...y tus seguidores, estaremos ahí, deleitándonos con tus magníficas canciones y tu buen hacer,....petons wuapa.

    ResponderEliminar
  57. I a sobre es fotn am lortografia la peña!!! sera que ells ni la gen dl seu voltan an scrit mai axi, no, mai de la vida, x axo la majoria d la gen, x no di totom, algun cop a scrit axi jajaja, en fi, bet, animus wapi! ;)

    PD: scrit akt misage dakta manera (am faltes) xk em dona la gana i no soc la primera ni lultima k scriu axi!

    ResponderEliminar
  58. Benvolguda Beth i tots els comentaristes:

    Llegeixo en un diari electrònic la teva estupefacció per l'entrevista publicada a Enderrock i el poc contenta que et sents que et retreguin el teu passat d'OT. Fins a aquest punt, puc entendre el teu afany de trencar-hi i la voluntat de desmarcar-te'n, però, ho sento, en aquella etapa, com en la més recent, qui juga a ser una icona televisiva en pot acabar pagant les conseqüències. I més, quan pretén vendre els seus discos com un producte alternatiu allunyat dels grans mercats i diu que fa el que vol i no el que l'imposen, com aquell tema d'Eurovisió...

    És una bufetada dura. Com dur acostuma ser el camí dels que es dediquen al món de les arts i no compten amb "aparicions" a programes de la Trinca (productora Gestmusic, la mateixa d'Operación Triunfo), a programes de TV3 on demanes que et maquillin com una princesa (de la mateixa manera que reconeixes que ho vas fer per les fotos de la portada de l'Enderrock) o en obres de teatre on potser no et seleccionen per les teves habilitats interpretatives, sinó pel teu bagatge entre l'"star system" del país.

    Així és que no s'hi val a queixar-se quan es juga a l'aparador mediàtic. Aquest té avantatges i inconvenients. I la crítica a l'Enderrock és un dels molts inconvenients que ja començaria a ser hora que entenguéssis que existeixen.

    Tractant-se d'una revista especialitzada, en la que tu mateixa reconeixes que et feia gràcia aparèixer presentant la teva proposta musical, molts creiem que el seu criteri, com a mínim, s'ha de tenir en compte. I si, a sobre, sentim el teu disc i ens no ens acaba de dir res musicalment, tampoc acabem d'entendre la teva enrabiada.

    "Qui no vulgui pols, que no vagi a l'era"

    ResponderEliminar
  59. que pena en lo que se está convirtiendo este blog,...que al fin y al cabo, está creado con toda la ilusión por la propia Beth, para con sus fans, un blog de contacto y al que sus seguidores, accedemos gustosos, porque es una de las pocas vias a la que tenemos acceso " directo" con nuestra ARTISTA y podemos saber de sus noticias, proyectos......, pués si es una lástima, porque puede acceder a el gratuitamente y sin ningún pudor toda clase de gente, permitiendose la libertad, de despreciarla y hasta incluso, se le insulta,...llamándole, algo así como,...poca vergonya ¿ porqué ?,...¿ ha matado, a alguien y no me he enterado ?,..por Dios, pero en que pais vivimos,.para acceder al blog personal de Beth, hay que entrar en el, y si no os interesa, ignorarla y no pasa nada así de sencillo....¿ o es que os interesa y la envidia os corroe ?,..que si canta, hace de presentadora,de actriz,que publicidad para punt cat,...porque interesará, y ya se sabe esto es la ley de la oferta y la demanda, este país es una jungla, y ya se sabe sobrevive el que más vale,....este blog, con ciertos comentarios chabacanos, se está convirtiendo al frikismo al más puro estilo,...espero que Beth, siga escribiendo en el, para deleite de sus más fieles seguidores,....y estas chorradas que se comentan, que no llegan a ninguna parte y tampoco contribuyen a mermar para nada en su buena trayectoria profesional, las ignore o en cualquier caso que las borre,..¿ no se le acusaba más arriba de que vetaba y sin razón ?,...pués ahora ya tendrán tema.

    ResponderEliminar
  60. Avui he anat a l'FNAC i he comprat el disc. L'enrenou d'avui m'he l'ha fet escoltar una altra vegada a l'Spotify i m'ha enganxat. Els de l'Enderrock en el fons són uns xirucaires i no deuen perdonar massa el pas per OT, ben lícit per altra banda. Ànims!

    ResponderEliminar
  61. pffffffffffff, en catalan.................

    ResponderEliminar
  62. A mi el que hem deixa frepat és que enregistris un disc en Català quan ets incapaç d'escriure ni 4 paraules seguides correctament, potser al teu maravellós any 2010 podries haver afegit treure't d'una vegada la EGB.

    ResponderEliminar
  63. ¿ frepat?,...ajajajajajajajaja,..la sarten le dijo al cazo, vaya vocabulario, del Sr. Dani, este profesor de la Real Academia Catalana.

    ResponderEliminar
  64. Sí, xDD. Molt bé Dani. "Hem deixa" diu. Has cardat 3 faltes en 4 ratlles.

    Vaia fail col·lega, és digne de visto en facebook.

    No saber distingir el pronom EM de HEM (verb haver), hauria de ser presó incondicional, hagis fet EGB, ESO o su puta madre.

    Per cert, gràcies Bet per apostar pel català en el teu nou disc.

    Continua així, una abraçada i espero que et vagin sortint més oportunitats!

    ResponderEliminar
  65. però de què volies que parlessin? del "temps de neu"? o del "jo vull ser"? Ah, o potser volies que parlessin de la teva nefasta presentació del programa "buscant la Trinca"...
    Vas sortir d'on vas sortir, no te n'oblidis: d'un concurs de televisió que volia crear un producte que fes un boom i que desaparegués després... o és que Vale Music és una grandíssima discogràfica que aposta per talents? No, aposta per productes comercials, no pas per qualitat... però bé, no tothom en té (i potser és hora que comencis a adonar-te'n).
    Ah, i per cert, si tant dius que apostes pel català als teus nous discos, comença per escriure'l correctament, que no costa tant!

    ResponderEliminar
  66. vaya hombre, cuanto carroñero polula por aquí,.....¿ no soltais la presa, no ?,...cuanta mediocridad XD,...es más inculto y deshonesto, cebarse sin escrúpulos con las personas, que no escribir correctamente,...mucha cultura quereis demostrar, pero a quién quereis convencer, si os falta educación,..anda que no hay artistas, que ni saben hacer la o con un canuto, eso se puede corregir, pero la falta de respeto, la envidia y la poca educación se aprende facil, es el deporte nacional de este pais, y del vecino.

    ResponderEliminar
  67. ah, doncs dec ser un cas únic al món... sóc llicenciada en filologia catalana, toco la flauta de bec, el violoncel, el piano, la guitarra i el trombó de vares... de fet, tinc el grau mitjà de música i treballo en una escola de música... de fet, també toco en un grup i sé fer la o amb un canuto...
    ah, i no em queixo per collonades, com altres pseudo-artistes fan...

    com pots veure i comprovar, res és incompatible amb res.

    ResponderEliminar
  68. ahhhhh,...si y de que te sirve tanta cultura, si te falta humildad y te sobra prepotencia, si tan preparada estás, debes estar muy ocupada ¿ no ?,...¿ que haces por estos foros ?, sin otra cosa que hacer que menospreciar a las `personas , ah, bueno que no tienes trabajo y te aburres, será que no vales tanto de lo que nos quieres hacer creer y te dedicas a criticar,.....y no me creo nadaaaaaaaa, de nadaaaaaaa, las personas de provecho, inteligentes y preparadas para cualquier profesión, no se vanaglorian de ello, a eso se le llama humildad de la cual tu careces,...ah, de lo único que si me creo, es que sabes hacer la o como un canuto.

    ResponderEliminar
  69. Cal mirar al futur. Tots tenim un passat. I què?
    La vida ens fa aprendre.
    JO T'HE VOTAT a l'ENDERROCK i als altres premis que ara no recordo el nom.
    SEGUEIX-ME EL FIL és un disc rodó. Et felicito i voldria dir-te que a casa el gaudim molt.
    També els meus alumnes.
    Ens veurem diumenge al Barrades de l'H.
    Salut i força.
    Rosa

    ResponderEliminar
  70. Estoy de acuerdo contigo FUENTEDELAENCINA en todo....En realidad tiene que dar igual si Beth escribe o no bien en catalán, si se ha aprovechado de su paso por OT o de tantas otras cosas de las que se le acusa...O es que acaso juzgáis de la misma manera a todos los cantantes a los que escucháis??? Jolín... pues si es así menudo estrés para vuestras mentes...
    A mí personalmente lo que me importa es que me gusta su voz y su música y lo demás como que me da igual porque no la conozco personalmente como para juzgarla. Porque una cosa es la imagen que pueda dar y otra diferente es como sea como persona; que insisto, nos debería de dar igual si es así o es asá.
    En fin. Las críticas son buenas pero siempre y cuando sean
    Y aquí constructivas y no se ceben con ella sólo por que un día se presentó a un concurso. Si tanta envidia le tenéis os hubierais presentado vosotros también a ver qué tal os hubiera ido.
    Y una cosa...antes de opinar sobre cómo actúa sobre las tablas hay que ir a verla porque, sinceramente, a mí me pareció que lo hace bastante bien.
    Un saludo.

    ResponderEliminar
  71. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  72. Hola Beth!
    Miro de tant en tant el blog i et vaig seguint el fil perquè M'ENCANTA AQUEST DISC. Trobo que ets una tia planera, sincera, honesta i accessible però m'agrada la teva música pel que transmets, que és molt. Només dir-te que crec que ho estàs fent molt bé, noia. Normalment no escric però el teu post m'ha semblat que tenia molta raó. A molts ens agrada molt el que fas!

    ResponderEliminar
  73. les opinions són com els culs, cadascú té els seu, sobre això no diré res.
    d'altra banda, nena, mira't un corrector o alguna cosa.

    ResponderEliminar
  74. Beth, ets la millor!!
    És molt important per a mi saber el significat de la canço "Terra trencada".
    Podries fer alguns comentaris??
    és boníssima...

    Moltes gracies!!!

    ResponderEliminar
  75. Hola :·) ,
    Des de aquí m’agradaria dir que, crec que la Beth en cap moment a faltat el respecte a ningú. I que en l’escrit que a volgut compartir amb nosaltres, crec que deixa clar que el que la decebuda a estat el punt d’enfoc de l’entrevista envers el moment que viu professionalment parlant. Tot i així, com es evident ella està agraïda (crec que es obvi i que no caldria dir-ho) per la portada d’Enderrock i molts altres llocs on hagi pogut sortir. Per acabar amb aquest tema, ella només a volgut compartir el seu punt de vista i res més. Com sempre totes les opinions han de ser respectades però, també s’han de dir amb respecte.

    Gràcies per fer tots els articles de les paradeta dels concerts amb tant de mimo i actualitzar totes les teves xarxes socials i informar-nos dels teus nous concerts, entrevistes, etc. I sobretot i no per això menys important, gràcies per ser tan bona artista i propera amb tots nosaltres. De debò que tot això s’agreix.

    T’estimem Beth! ♥ Una abraçada!

    Salut,
    Aida.

    ResponderEliminar
  76. Beth, ets la millor! No facis cas als comentaris de gent impertinent. Tu vals molt, i el que no ho sàpiga reconèixer, que se'n vagi a fotre el camp! Molts petons, preciosa! :)

    ResponderEliminar
  77. Podrías poner el blog en castellano? es una pena que los que queremos saber de ti no podamos por no saber catalan.

    ResponderEliminar